Cautare

67816 de rezultate pentru "baiatul care sa aruncat de pe podul vii din pitesti" (5.52 secunde)
Geoana are timp sa mai reflecteze, este deschisa calea pentru orice solutie Mircea Geoana "are timp sa mai reflecteze" la raporturile sale cu partidul pana la reunirea Comitetului Executiv, a afirmat joi, la Pitesti, presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, care a adaugat ca "este deschisa calea pentru orice solutie si decizie".
Purtatorul de cuvant al PNL, Varujan Vosganian, a declarat ieri, la finalul sedintei Biroului Permanent Central, ca "acei membri ai partidului care se raliaza unor actiuni care aduc atingere atat credibilitatii PNL si a Aliantei D.A., cat si guvernarii eficiente a Romaniei, incalca flagrant Statutul PNL".
Dupa zece esecuri consecutive, SCM-U a castigat disputa cu BCM-U Pitesti, scor 77-64, dupa un sfert patru de exceptie. Dupa aproape trei luni de "seceta", in care suferisera zece infrangeri pe banda rulanta, baschetbalistii de la SCM-U Craiova au simtit din nou, duminica seara, gustul victoriei.
Pe lânga scumpirea anuntata la 1 iulie, gazele naturale sunt mai "piperate" daca au putere calorifica mai buna, adica daca ard mai bine. Astfel ca factura de gaze pe luna trecuta a fost mai scumpa în Slatina si în Craiova decât în Bucuresti sau Pitesti, la acelasi consum.
Gandul o citeaza pe Anca Boagiu: "O SA MERG ACASA PE AUTOSTRADA". Puteti citi in continuare interviul din care aflati cati kilometri promite ministrul Transporturilor.
Rutele ocolitoare sunt DN 1A, Brasov - Sacele - Cheia - Valenii de Munte - Ploiesti, si DN73. Brasov-Bran-Campulung Muscel-Pitesti-Autostrada A1-Bucuresti. Pentru ca se estimeaza un trafic aglomerat pe ruta Constanta-Medgidia-Cernavoda, se recomanda varianta DN2A Constanta-Harsova-Giurgeni-Slobozia-Urziceni-DN2 Urziceni-Bucuresti.
Ungurii au de patru ori mai multe autostrazi decat noi, la o tara de 2,5 ori mai mica In majoritatea tarilor din fostul lagar socialist constructia de autostrazi a avansat, in ultimii 20 de ani, mult mai rapid decat in Romania.
Dupa Palatul Parlamentului, unde Manuela GOLESCU a primit distinctia Mihai EMINESCU, a urmat un spectacol extraordinar cu actrita Manuela GOLESCU si maestrul Eusebiu STEFANESCU, cu participarea grupul BREVIS CVARTET, la Teatrul Alexandru Davila din Pitesti, duminica, 13 ianuarie 2013, ora 19.30.
Carrefour Romania a premiat astazi copiii talentati din clasele 0-VIII, participanti in cadrul Concursului de desene Craciun 2013, ajuns deja la a XXIV-a editie.
Mijlocasul slatinean de 24 de ani a semnat un contract pe doi ani si a venit din postura de jucator liber de contract, dupa ce saptamana trecuta a incheiat "socotelile" cu echipa finantata de Gheorghe Hagi, Viitorul Constanta.
Astazi au fost inaugurate doua magazine PROFI, unul in Bicaz si altul in Pitesti, reteaua ajungand astfel sa fie prezenta in 162 de localitati. Magazinul din Bicaz, Jud. Neamt, prima unitate de retail modern din aceasta localitate, este situat pe Str.
As incepe acest comentariu cu meciul din Trivale, FC Arges - Universitatea 0-0, partida pe seama careia s-a comentat de luni bune si s-au facut fel de fel de speculatii. Chiar si eu, trebuie sa recunosc, am fost oarecum sceptic.
Romania a construit 281 de kilometri de autostrada (daca este luata in calcul refacerea completa a autostrazii Bucuresti-Pitesti) in aproape 20 de ani si a modernizat doar 28% din cei 16. 369 de kilometri de drumuri nationale, din care 6. 072 de kilometri drumuri sunt deschise traficului european.
Jumatate de tara sub cod galben: Copaci doborati, accidente, trenuri anulate si porturi inchise Vijelia puternica de vineri seara a inchis porturile de la malul marii, a doborat copaci si mai multe trenuri au fost anulate din cauza vremii nefavorabile.
Sorin Oprescu vrea un drum expres subteran de 14 km, spre A1 - Sorin Oprescu si-a propus construirea unui drum expres subteran lung de 14 kilometri. Soseaua ar urma sa lege capitala de Autostrada Bucuresti-Pitesti.
din Craiova a gazduit recent Memorialul "Dumitru Cirimbei" la tenis de camp.
Nicolae Vacaroiu, presedintele pesedist al Senatului, crede ca Guvernul Tariceanu va cadea marti, la dezbaterea motiunii de cenzura initiata de PSD impotriva asumarii raspunderii pe un pachet de 17 legi de catre ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu.
Gandul explica de ce statul nu poate cere soferilor taxa de autostrada acum, in Romania. ... Intretinerea celor doua autostrazi din Romania, Bucuresti-Pitesti si Bucuresti-Cernavoda, a fost deja atribuita unor consortii iar contractele expira in 2012.
Doua persoane au ajuns ieri la spital, dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un sant. Evenimentul s-a produs pe drumul national 65.
Deputatul social-democrat Viorel Hrebenciuc s-a prezentat, miercuri, la Serviciul Teritorial Pitesti al DNA, unde va fi audiat in dosarul in care presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, lider al PSD Arges, este cercetat pentru fapte de coruptie.
google-analytics.com